Voeg je header hier toe

MEET NU
GRATIS 
JOUW
STARTUPPROFIEL

Als jouw startup maar niet van de grond komt, dan helpt het om te weten wat de oorzaak daarvan is. Zodat je inzicht krijgt in jouw eigen ondernemerskwaliteiten en -uitdagingen.

CHECK HIER HET SUCCES VAN JOUW STARTUPPROFIEL!

De eerste stap is snel gezet:
Doe de check hier online en vul de meerkeuze en open vragen in. Na de test heb jij inzicht waar jouw winst te behalen valt in het (door)ontwikkelen van jouw startup.

ADVIES KRIJGEN OVER JOUW STARTUP PROFIEL? MAAK HIER EEN AFSPRAAK VOOR EEN GRATIS INTAKE

Heb je jouw startupprofiel ingevuld? En wat kwam er uit de test? Ben je geïnteresseerd in ons advies? Dan bespreken wij graag jouw profiel. Dat doen we gratis, want we delen graag onze kennis en ervaring. En als jij daarna serieus met jouw startup aan de slag wilt, dan gaan wij jou daarin misschien wel begeleiden!

KLAAR VOOR BEGELEIDING? ONS INSTAPPAKKET BRENGT JE VERDER!

Wil jij aan de slag met de bevindingen van jouw startupprofiel en het advies dat je van
ons kreeg? Dan kan je in het instappakket aan de slag met Dikscommuniceert- De Presentatiediva, voor een focus op alles wat met communicatie te maken heeft: het verhaal van jouw bedrijf, jouw pitch of jouw communicatie skills. Zij begeleidt jou in vier sessies voor totaal €600 euro (ex btw) van Saaie Taal naar een Goed Verhaal. En omdat jij een startup bent krijg je meer dan 50% korting op haar normale tarief van €1.495 (ex btw). Het instappakket is exclusief beschikbaar voor startups die aan onze categorieën voldoen.